Referencer

 

fra 2012

”Inden jeg startede den seneste virksomhed, tog jeg Betina med fra start, så alt blev opbygget optimalt og effektivt. Dette var en rigtig god løsning og Betina bidrog til dette med al hendes erfaring. Jeg har aldrig haft behov for at tjekke Betina – jeg har altid haft fuld tillid til at opgaverne blev gjort effektivt, omhyggeligt og rettidigt og jeg og min revisor er aldrig blevet skuffet. Samtidig foregår alting altid i en meget hyggelig og afslappet atmosfære.”

Skrevet af: Jakob Helles

 

 

ITAB Shop Products A/S – fra 2012

”Betina har igennem en årrække været tilknyttet som konsulent i snart alle funktioner og har alle dage været en vigtig og fleksibel ressource vi har kunne trække på, når det har været nødvendigt. Betina’s indsigt og erfaring fra mange funktioner i virksomheden og sit øvrige virke, har ofte bibragt gode input til procedure der har kunne optimeres. Betina formår trods en meget professionel tilgang til sine opgaver samt deadlines også at bidrage med godt humør til sine omgivelser.”

Skrevet af: Michael Thomsen, Deputy Managing Director

 

 

G4S Security Services A/S  2010-2012

”Betina har udført følgende opgaver: Håndtering af leverandørfakturaer, optimering af funktionaliteter i Basware (fakturahåndteringssystem), bogføring, controlling af huslejer og andre fællesomkostninger vedr. virksomhedens lokaliteter, afstemning af finanskonti samt afløsning i kassen.

Ovennævnte opgaver er udført til vores fulde tilfredsstillelse.

Betina er en udadvendt person, som er god til at skabe relationer og godt samarbejde.”

Skrevet af: Jan Bøje Petersen, Økonomichef

 

 

El-team fyn, Bogholder 2009-2010

”Betina har under sin ansættelse løst en række opgaver, herunder: Bogføring, betalinger, afstemninger, intern og ekstern fakturering, indberetning til offentlige myndigheder.

Endvidere har Betina udført div. adhoc opgaver såsom:

Telefonpasning, brevskrivning, ajourføring af EDB-økonomisystem C5.

Opgaverne blev løst fuldt tilfredsstillende.

Betina er meget udadvendt, ikke bleg for at tage nye opgaver til sig og løse dem 100%”

Skrevet af  Direktrør Jan Pilegaard.

 

 

SOCO System, Indkøbsassistent 2006-2007

”Håndtering af indkøbsprocessen, herunder disponering af varer, kontrollerer ordrebekræftelser, bogføre leverandørfakturaer samt afstemning af kreditorer, opdatering af priser, rykket for forsinkede leverancer, leverandørkontakt  mm.

Yderst loyal, pligtopfyldende og flittig medarbejder, hvor der absolut ingen løse ender har været. Betina har sat sit præg med sine præcise metoder, udvist stor faglighed og kompetence. Udavendt, smilende og et vindende væsen”

Skrevet af Produktionschef Kim Lindeløv.

 

 

Fugmann El-anlæg, Kundesupporter/Regnskabsassistent, 2004-2005

”Betina har ansvarsbevist og kompetent løst en række opgaver først i vores kundesupportafdeling og senere i økonomiafdelingen (Finansbogholderi, debitor/kreditor) til vor fulde tilfredshed. Der er stor respekt om hendes person samt hendes arbejdsindsats. Betina har med godt humør og hendes fleksibilitet forstået af tilpasse sig også når travlheden har været stor og med hendes vindende væsen er hun særdeles afholdt blandt kollegaer.”

Skrevet af Økonomichef L. Mårtensson